10(23)
vzad vpřed

Po přepadení- Skupinová výstava ATD po prvních týdnech karantény.

Sara Wollasch, 3. ročník BS 

Líčím roušky

 

Symbolický beauty akt


Celý akt se stává propagandou nošení roušek a tak i osvětou pro jedince, kteří kvůli svým preferencím estetiky a jejího vnímaní odmítají nosit roušky jako ochranu.

Nalíčit se doma musí mít nějaký speciální důvod, pro to aby se žena či muž mohl „naparádit“, a však touto příležitostí se stává mentální hygiena a zaměstnání jedince ve svém volném čase v období karantény, využití věřejné výzvy a fenoménu použití roušek se prolíná s fenoménem beauty sféry, která může narušovat hranice a zanechávat je všedními. Hranicí se však stává rouška, kdy je tak jediná možnost díky líčení vyádřit svou vlastní identitu u případě překročení prahu domova.

Opencall:


Princezny a princové, jdu za vámi s prosbou. V rámci osvěty nošení rousek, bych potřebovala makeupy s nasazenou rouškou.
Výstupem pak bude vaše fotografie na online vernisáži a vaším jménem(pokud budete chtít) a musí být k tomu vás souhlas.
Ráda bych to brala i jako challange pro pár minut času a tak se na moment odprostil od všeho ❤️❤️❤️

Jsem studentkou Fakulty výtvarných umění na VUT. Příští středu by byla online vernisáž na webovkach(Link bych poskytla) , kde by bylo více uměleckých děl. Nezáleží na ničem jen na tom, udělat si radost a tak i pak ostatním, inspirovat a pobavit se, brát to jako velkou možnost se nalicit, provetrat nové palety či to nejsilnější liceni dle vašich tužeb.

Aktérky a aktéři:

Aďa Muck, Annamarie Kounicová, Eliška Ptáčková, Anna Kereménová, Karolína Rajnohová, Kateřina Kotlínová, Kristýna Drhlová, Lucia Hamplová, Lukáš Frk, Patra Luačová, Romana Houfová, Šárka Loubalová